MCDONALD'S ZAANSTAD PRINS BERNHARDPLEIN

MCDONALD'S ZAANSTAD PRINS BERNHARDPLEIN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 843 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zaanstad Prins Bernhardplein. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 23:37 Helaas geen rietjes meegegeven. Kinderen vonden het lastig drinken zonder rietje.
23 jun 2022 om 20:11 De frietjes en kipnukkets waren erg lekker maar de milkshake was niet te drinken smaakte naar alle smaken door elkaar heen bah
22 jun 2022 om 22:41 Ik had 4× fritessaus besteld...200% .....maar ik krijg gewoom mayonaise...daar betaal ik niet voor...als ik iets bestel wil ik ook krijgen wat ik bestel...zo simpel is dat!!Volgende keer stuur ik alles terug...ciao
22 jun 2022 om 21:02 ZOals atlijd lekker eten. alleen doen ze de dop niet goed op het drinken. alles klets nat. thuisbezorgd heeft het goed opgelost. alleen geen drinken dus.
22 jun 2022 om 9:54 Had een cola bestelt maar is nooit aangekomen top service
20 jun 2022 om 0:09 Alles was koud, had rond 20:30 besteld alles pas rond 22:15 bezorgd. Me beker met drinken was ook nog eens stuk, dus geen drinken erbij.
19 jun 2022 om 21:26 Niet ontvangen
19 jun 2022 om 21:22 Hamburgers zijn prima, patat weer koud.
18 jun 2022 om 20:37 Ik kreeg de verkeerde burger mn patat was koud en mn drinken was helemaal gevallen
18 jun 2022 om 20:20 De patatjes waren lauw
17 jun 2022 om 20:12 Het was heerlijk kan weer aan
17 jun 2022 om 18:13 Hadden 1 milkshake tekort. Eten was redelijk warm..