MCDONALD'S ZAANSTAD PRINS BERNHARDPLEIN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 965 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Zaanstad Prins Bernhardplein. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 21:17 Rietjes vergeten voor de zoveelste keer
30 sep 2022 om 21:06 Heb bepaalde producten niet gekregen die ik wel besteld heb. Erg jammer. Het is niet de eerste keer...
29 sep 2022 om 23:46 Wjw dit is de 4de keer al dat ze paar producten van die eten niet mee geven. Ben teleurgesteld. Het is het niet waard. Voor wat ik betaal hoor ik te krijgen. En laatst heb ik 2 oude harde burgers gekregen pff. Doe je beter best mac!
29 sep 2022 om 17:36 Eten was warm
27 sep 2022 om 19:15 Het duurde veel te lang, ruim 1,5 uur. Bezorger was wel vriendelijk
27 sep 2022 om 18:12 Eten werd 2 uur na het bestellen bezorgd. Eten was koud en niet alles gekregen.
27 sep 2022 om 9:41 Zo slecht en alles was koud woon letterlijk 500 meter naast de mac. Voor het gemak besteld 50 minuten gewacht. Nooit meer.
27 sep 2022 om 6:17 Eten was gelukkig warm en de bezorgster was vriendelijk
27 sep 2022 om 0:23 Unfortunately the food arrives cold maybe is the distance!!!
24 sep 2022 om 19:37 Was warm en lekker bedankt weer.
24 sep 2022 om 17:25 Was lekker warm bezorgd
23 sep 2022 om 20:09 After 90min I called and they told me that I didn’t order and I paid 15euro, probably they steal it